Bliv medlem

Medlemmer modtager Cannabis Danmarks nyhedsbrev og invitationer til udvalgte arrangementer og får derudover en række medlemsfordele blandt andet gratis rådgivning.

Som medlem af Cannabis Danmark støtter du også foreningens arbejde inden for forskning, information og patientstøtte.

Et medlemskab koster kun 250 kr. og gælder for et kalenderår (1/1-31/12). Du kan betale med Dankort eller Mobile Pay 25671 via knappen nedenfor.

Har du spørgsmål til foreningens arbejde og aktiviteter, er du velkommen til at sende os en mail: info@cannabisdanmark.dkHer er et par eksempler på tilbagemeldinger, vi har fået fra vores medlemmer:

“Tak for, at I gør noget for, at cannabis kan anvendes medicinsk” …… “Det er så godt det i gør. Tak for det”

“Kæmp videre. Dejligt at vide at der er nogen der kæmper for mere oplysning. Jeg vil ikke være i tvivl om hvad jeg vil hvis behovet skulle opstå”

“Tak for godt arbejde!”  ……  “Tak det store arbejde I gør” ……  “Keep up the good work”


Vi glæder os til at byde dig velkommen.

På vegne af Cannabis Danmark

Rikke Jakobsen, sekretariatschef

Medlemmer kan ekskluderes i henhold til foreningens vedtægter såfremt de har gjort sig uværdige til medlemskab eller optrådt illoyalt overfor Cannabis Danmark. Foreningens vedtægter kan rekvireres i foreningens sekretariat.


Donation og arv

Hvis du synes, at et medlemskab ikke lige er dig, er Cannabis Danmark er berettiget til at modtage donationer. Donationer kan gå til vores daglige oplysningsarbejde og informationsindsamling eller specifikt til forskning. Hvis du donerer til forskning i cannabis, så går hele beløbet kun til dette formål. Vi har en separat lukket konto, hvorfra pengene udelukkende kan bruges til forskning.

En af måderne, du kan donere direkte til forskning, er ved at blive klædt flot på. Designer Kirsten Kytner har designet en kollektion til kvinder og herrer med tryk af hampblade. 15% af salget går direkte til vores lukkede forskningskonto. Læs mere her.

Der kan indbetales donation via vores Kontonr. 7312 1023367 eller Mobilepay (min 20 kr. højst 3.000 kr. ) 25671. Skriv i meddelelsesfeltet, om du ønsker, beløbet skal gå til forskning eller oplysningsarbejde. Beløbet kan desværre endnu ikke trækkes fra i skat, men vi arbejder på sagen. 

Hvis der er noget, du er i tvivl om, så tøv ikke med at skrive til os på info@cannabisdanmark.dk.

Tusind tak!