Medlemsfordele

Cannabis Danmark arbejder for at få en meget høj standard, præcision og variation af cannabisprodukter til en så billig pris som muligt for patienter. Vi arbejder med alt inden for området fra plante til patient med så høj faglighed som muligt.

Det kan kun ske i samarbejde med alle aktører inden for området, om det er myndigheder, politikere, læger, forskere, patienter, producenter eller sideerhverv.

Det er det formål, du støtter som medlem, men du får også nogle helt konkrete personlige fordele med dit medlemskab.

Tilmeld dig her!

Rådgivning og bisidder

LægebesøgI Cannabis Danmark oplever vi et stort behov for faglig og uafhængig personlig rådgivning. Nogle gange er der også et behov for en bisidder hos lægen.

Som medlem kan du til enhver tid skrive til os for rådgivning ved angivelse af dit medlemsnummer. Hvis vi vurderer, at der skal grundig faglig ekspertise ind over fx specifikke spørgsmål vedr. interaktioner med konventionel navngiven medicin, vil du blive henvist til vores patient advisory board

Hvis du får brug for en bisidder hos lægen, så undersøger vi også denne mulighed for dig.

Derudover har vi advokatbistand til rådighed til at besvare juridiske spørgsmål.

Det eneste, vi ikke kan gøre for dig, er anbefalinger af cannabisprodukter, som ikke er lægeordinerede og spørgsmål hertil.TilhørereForedrag

Cannabis Danmark bestræber sig på jævnligt at afholde foredrag for vores medlemmer. Vi annoncerer foredrag via vores medlemsnyhedsbrev.

Da det er omkostningstungt at leje lokaler og kun køre ud til ét foredrag, forsøger vi så vidt muligt at få det planlagt, så det passer med andre aktiviteter i området.

Vi sender nyhedsmail ud til vores medlemmer når det er relevant, hvor det vil fremgå, hvornår og hvor vi afholder foredrag for vores medlemmer.Økonomisk hjælp

Vi uddeler hvert år midler til patienter i nød eller i ressourcemangel. Det kan være alt fra en ny vaporizer, rekreativt ophold, rejseomkostninger eller dele heraf til professionel eksperthjælp eller et medlemskab af en motionsklub – der er mange muligheder. Midlerne kommer fra vores sponsorer, hvor en del af beløbet går til patienthjælp.

Vi uddeler midlerne en gang årligt i forbindelse med vores årsmøde. Vi annoncerer, hvornår man som medlem kan sende en ansøgning til os. Kravet er en kort beskrivelse af, hvad man ønsker at bruge pengene til, at midlerne kun går til dette ønske og at det er et lovligt formål.

Det er også vores patient advisory board, der udvælger modtagerne fra de indkomne ansøgninger.

Du kan se de tidligere modtagere af vores patientdonationer her