Advisory Board

Cannabis Danmark har nedsat et advisory board for patienter bestående af patienter og pårørende.

Advisory boardet skal rådgive sekretariatet og bestyrelsen. De er ikke kun vores ører og øjne som patienter og pårørende, ved også, hvad der rører sig blandt andre patienter og pårørende. Derudover har de adgang til både juridisk bistand og hjælp fra sundhedsprofessionelle.

I Cannabis Danmarks sekretariat står Marianne Højgaard Jensen for den primære patientkontakt og videreformidlingen heraf. Hun er også den, som har den daglige kontakt med advisory boardet.

Advisory boardet tager sig også af den årlige patientdonation og er en meget vigtig brik i Cannabis Danmarks arbejde.

Her er en tilbagemelding, vi har fået fra et medlem via Facebook: 


“Jeg er SÅ taknemmelig og dybt imponeret over jeres indsats de seneste dage 🌺

Jeg har fået medicinsk cannabis (på recept) i snart 2 år og stod forleden i en rigtig dårlig situation med den cannabis jeg havde fået udleveret på apoteket. Denne gang levede produktet på ingen måde op til forventningerne, og skulle derfor ombyttes.
Det skulle vise sig at være en større mundfuld for apoteket – og ikke mindst for mig.
Efter adskille og forskellige forklaringer på om procedurer osv, var svaret : “du kan først forvente at få et nyt produkt udleveret, når det indleverede er undersøgt – hvilket kan tage op til 3 uger”.
Chokeret og uden ny medicin gik jeg hjem og kontaktede Cannabis Danmark, for det var mere end jeg kunne overskue.

Hurtigt fik jeg bevis for hvad mit medlemskab betød.
Det betød nemlig at Cannabis Danmark hurtigt overtog al korrespondance med apotek, grossist osv.

I dag, 4 dage senere – har jeg fået udleveret min nye medicin.

TAK er kun et fattigt ord 🌺 TAK for jeres kæmpe indsats🌺!”


Medlemmer

Martin Mogensen

Lider af den invaliderende sygdom dystoni. Har igennem flere år forsøgt at opnå lægeordineret cannabis for afhjælpning af sin sygdom, og det er endelig lykkedes.

Det ligger Martin meget på sinde at få oplyst og uddanne danske læger til at være langt mere åbne over for ordination af cannabis.

Du kan se et interview med Martin her.

 

 


Maj-Britt Sanders

Mor til et epilepsibarn og administrator af Epilepsihjørnet.

Kæmper en kamp for lægeordineret cannabis til epilepsibørn, så forældre ikke skal ty til det illegale marked med ukontrolleret cannabis, når konventionel behandling ikke virker.

 

 

 


Birgit Mejnert

Socialfaglig baggrund som konsulent, rådgiver og leder på beskæftigelsesområdet. Senest med længerevarende sygedagpengesager.

Har erfaring med brugen af medicinsk cannabis, både CBD i forbindelse neuropatiske smerter, og thc i forbindelse med sin mands kræftforløb.

 

 


For sekretariatet Marianne Højgaard Jensen

Lider af den meget svære degenererende nervesygdom CPRS efter en simpel operation, der endte galt. Kan i dag ikke opnå lægeordineret cannabis. Har selv anvendt cannabis til medicinsk brug i 10 år i forbindelse med neuropati og dystoni.

Har i mange år arbejdet for lovliggørelsen af cannabis til medicinsk brug, hjulpet patienter som sidder fast i systemet og har skabt sig et stort internationalt patientnetværk inden for primært børneområdet og cannabis.

 

 


Lars Christensen, VeteranAlliancen

(mere information kommer)


Rei N. Mansa

(mere information kommer)